Partnereink

Electrolux

Innováció az Electroluxnál - „Szenvedélyes innováció” 

Az innováció az Electrolux stratégiájának egyik alappillére, ezért központi helyet foglal el kommunikációnkban.
Az innováció a sikerünk kulcsa. Állandóan keressük az új lehetőségeket és az új utakat az előrehaladáshoz.
A fogyasztói szokások, új technológiák, illetve a környezetünkre ható mozgatórugók mind inspirálnak bennünket.
A folyton változó gazdasági környezet, a demográfiai változások és a klímaváltozás is új fogyasztói igényeket támasztanak termékeinkkel szemben a design, a termék tulajdonságok és technológia terén.
Az innováció lehet bármilyen új vagy eltérő dolog, amely növeli a vevői élményt vagy más módon szolgál a vásárló javára. Ennek megfelelően nem csupán a termékek és a szolgáltatások terén bátorítjuk az innovációt és az alkotókészséget, hanem ugyanannyira támogatjuk a technológiákban, az emberi erőforrással való gazdálkodásban és az üzleti modellekben.
Mindenféle innováció fókuszában a vevő áll.

www.electrolux.com

 
 

 

Ericsson

Az Ericsson Magyarország működteti a legnagyobb hazai IKT K+F Központot. A budapesti szellemi bázison 1200 magasan képzett mérnök dolgozik, akiknek meghatározó szerepük van a világ mobil- és vezetékes szélessávú rendszereinek fejlesztésében és működtetésében. Szabadalmaik, az általuk kidolgozott innovációk szerves részét képezik a ma működő távközlési technológiáknak, így a világon bárhol elindított mobilhívásban többek között magyar mérnökök munkája is szerepet játszik.
 
Az Ericssonnál példaértékűen valósul meg az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–ipari megvalósítás láncolata, több programjával is fontos támogatást ad a hazai egyetemi képzésnek. A vállalat négy kutató labort működtet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen valamint az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, ahol a hallgatók és a doktoranduszok a legmodernebb technológiákat és fejlesztési módszereket sajátíthatják el.
 
A magyar felsőoktatással való szoros együttműködés és az így megvalósuló kutatások eredményei meghatározó hátterét adják az Ericsson innovációinak. A K+F Központban számos esetben hazai ötletből igazi nemzetközi innováció valósul meg.

www.ericsson.com

 

 

Sigma Technology

A Sigma Technology a termékinformációs megoldások egyik legnagyobb globális szállítója. Fő tevékenységi körünkbe tartozik még szoftverek és beágyazott megoldások fejlesztése, és az offshore fejlesztés is.

“Local Drive – Global Strength” filozófiánknak megfelelően a világ számos részén rendelkezünk irodával, hogy a lehető legközelebb lehessünk ügyfeleinkhez. Hiszünk abban, hogy ez hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé mind partnereink, mind saját munkatársaink számára.

Svédországban, Kínában, Magyarországon, Ukrajnában, az Egyesült Államokban, az indiai és malajziai partnerirodáinkban, valamit a göteborgi központi irodánkban több mint 650 lelkes és magasan képzett kollégánk dolgozik azon, hogy cégünk hitvallásának megfelelően egyre jobb minőségben szolgálja ki ügyfeleinket.

A Sigma Technology a világ egyik vezető tanácsadó cégcsoportja, a Sigma Group részeként arra törekszik, hogy segítse partnereit versenyképességük növelésében.

www.sigmatechnology.se
 
 

 

Saab

 
 

 

Metropol

www.metropol.hu

 
 

 

Skanska

Skanska Magyarország Ingatlan Kft. 
A Skanska Magyarország Ingatlan Kft. olyan innovatív, környezettudatos kereskedelmi ingatlanok fejlesztésével foglalkozik, amelyek modern és egészséges munkakörnyezetet biztosítanak bérlőinek. A Magyarországon 1987 óta működő cég, a világ vezető fejlesztő és kivitelező Csoportjának része. Budapesti projektjei minőségi irodaterületeket kínálnak kiváló elhelyezkedéssel és megközelíthetőséggel, illetve LEED és EU GreenBuilding környezettudatosságot igazoló tanúsítással. A Skanska legutóbbi fejlesztése a 13. kerületben található Green House, amely számos nemzetközi és hazai elismerésben részesült, és átadása után egy évvel közel 100%-os bérbeadottságnak örvend. A cég következő irodaháza a Váci úton épülő, 26 200 m2 bérbeadható területtel rendelkező Nordic Light, amely várható átadása 2016 első negyedévére tehető. Az irodaház LEED Gold előtanúsítással rendelkezik.  
 
Skanska Csoport
A Skanska a világ egyik vezető projektfejlesztő és kivitelező vállalata, amely széles körű tapasztalattal rendelkezik a kivitelezés, kereskedelmi és lakóingatlanok fejlesztése, illetve a PPP projektek terén. A környezettudatos fejlesztésekre vonatkozóan felhalmozott szakértelmére alapozva, a Csoport vezető szerepre tör a környezettudatos fejlesztés és kivitelezés terén. A Skanska Csoport összesen jelenleg 57 000 munkavállalóval rendelkezik Európában, az Egyesült Államokban és Latin-Amerikában. A vállalat 2013-as bevétele 136 milliárd SEK (15,76 milliárd EUR) volt.
 

http://www.skanska.hu/
 
 

 

Volvo Autó Hungária Kft.

www.volvocars.hu


 

 

 


Duelbox

A Duelbox egy olyan innovatív, magyar vállalat, ahol célunk, hogy a rendezvények és konferenciák szórakoztatóvá és közösségi élménnyé váljanak. A gamifikáció eszközével segítjük partnereinket abban, hogy szolgáltatásunkon keresztül az információkat interaktív formában közvetíthessék közönségük felé. Mindig naprakészek vagyunk, figyeljük a legújabb technológiai trendeket, így platformunk folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik a legújabb kihívásokhoz. Olyan eszközt nyújtunk partnereink számára, mely segít áthidalni a közönség és az előadó/szervező közötti szakadékot, ezáltal létrehozva a legújabb generációs, modern rendezvényeket. A Duelbox-szal a közönség véleményt nyilváníthat és bekapcsolódhat a folyamatokba. Az alkalmazás jól használható a nagyobb tömegek egyidejű aktivizálására: kvízfeladatokkal, kérdésfeltevő funkcióval, szavazással és csapatépítő játékokkal segít színesíteni a rendezvények programját. Mivel lehetőség nyílik az azonnali visszajelzésre, a rendezvény rugalmasabb lesz, a látogatók pedig a rendezvények valódi részesévé válnak.

www.duelbox.com

 

 


Business Sweden


A Svéd Kereskedelmi Kirendeltség (Business Sweden) Svédországot vonzó, innovatív és versenyképes üzleti partnerként képviseli és erősíti világszerte. 500 alkalmazottal, 57 országban és Svédország minden régiójában segítjük a svéd vállalatok külpiaci érvényesülését, valamint a Svédországba irányuló külföldi befektetéseket. A Business Sweden a svéd kormány és a gazdasági szereplők közös tulajdona. Ez a tulajdonosi struktúra biztosítja a kitűnő kapcsolatrendszert a gazdaság és a társadalom minden szintjén.
 
www.business-sweden.se

 
 

 

Embassy of Sweden – Budapest

A nagykövetség elsődleges feladata, hogy képviselje Svédországot, a svéd kormányt és a svéd érdekeket.
E célok érdekében folyamatos párbeszédet folytatunk a magyar politikai élet szereplőivel, pl. az Európai Unión belüli együttműködési lehetőségekről; valamint egymás kölcsönös tájékoztatásán és kooperáción alapuló kapcsolatot tartunk fenn a kultúra, a honvédelem, a gazdaság, a közigazgatás és egyéb területek képviselőivel is. Támogatást biztosítunk a Magyarországon jelen lévő svéd vállaltoknak, és törekszünk egy olyan innovatív üzleti környezet létrehozására, mely egyaránt szolgálja a svéd és a magyar érdekeket.
http://www.swedenabroad.com/budapest